Ga terug

Stoofperen met cassis uit de slowcooker

Ingrediƫnten
  

  • 1 KG Gieser Wildeman stoofperen
  • 500 ml Cassis
  • 4 kaneelstokjes
  • 2 eetlepels bruinebasterdsuiker
  • 2 eetlepels kaneelpoeder

Instructies
 

  • Schil de stoofperen en snijd ze eventueel in partjes. Ik had dat deze keer niet gedaan en vond dat achteraf toch niet handig. Doe de stoofperen samen met de cassis, kaneelstokjes, suiker en kaneelpoeder in een pan of de slowcooker

Hoe maak je ze in de slowcooker

  • Verwarm de stoofpeertjes 7 uur op low in de slowcooker

Hoe maak je ze in een pan

  • Breng het vocht aan de kook en zet hierna het vuur lager, zodat de peertjes lekker kunnen stoven. Laat ze 2 uurtjes stoven. Mmm geniet van de geur in je huis.
  • Prik met een vork om te voelen of de peertjes gaar zijn.