Ga terug

Kipdijrollade met honing mosterd saus uit de slowcooker

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediƫnten
  

  • 500 gram kipdijrollade mild gekruid
  • 2 eetlepels Honing
  • 1 eetlepel mosterd dijon
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 1 bakje champignons
  • 2 rode uien gesnipperd

Instructies
 

  • Snijd de champignons in plakjes en snipper de rode ui. Leg dit op de bodem van je slowcooker
  • Maak een sausje van de honing en de mosterd. Meng dit goed door elkaar.
  • Leg de rollade bovenop de uien en champignons en smeer hem in met de honing mosterd saus
  • Strooi er nog wat tijm overheen en zet de slowcooker aan op high voor 4 uur of op low voor 6 uur.
  • Je kunt het geheel ook in de oven zetten, je gaart hem dan op 180 graden 60 minuten in de oven.