Ga terug

Rijstsalade met perzik en doperwten

Een lekker verfrissend zomers gerecht

Ingrediënten
  

  • 250 gr rijst
  • 150 gram erwtjes diepvries
  • 5 geroosterde paprika’s uit pot
  • 1 blik halve perziken uit blik

Voor de dressing

  • 3 eetlepels citroensap
  • 5 eetlepels magere yoghurt
  • 2 eetlepels frietsaus
  • 2 eetlepels sap van de perziken
  • snufje peper en zout

Instructies
 

  • Kook de rijst gaar in ongeveer 10 minuten, voeg na 5 minuten ook de erwtjes toe aan het water en kook mee. Giet daarna af en spoel af met koud water, zodat het direct lekker kan afkoelen
  • Meng nu de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Laat de paprika en perziken ook uitlekken en snijd in stukjes.
  • Doe de rijst en erwtjes in een kom en voeg de perziken en geroosterde paprika’s toe. Doe de dressing erbij en schep alles door elkaar. Laat de rijstsalade verder koud worden afgesloten in de koelkast.