Ga terug

Kapsalon uit de hapjespan/eenpansgerecht

5 van 1 stem

Equipment

  • hapjespan / skottelbraai

Ingrediƫnten
  

  • 700 gram (kip) shoarma
  • 1000 gram aardappelschijfjes
  • 250 gram geraspte kaas
  • 1 prei in stukjes gesneden
  • 500 gram champignons in plakjes gesneden
  • 3 paprika's in blokjes gesneden
  • 500 gram ijsbergsla
  • 1 komkommer in blokjes gesneden
  • 3 tomaten in blokjes gesneden
  • Knoflooksaus

Instructies
 

  • Zet je hapjespan aan en verhit wat boter of olie in de pan
  • Begin met het bakken van de shoarma, aangezien dit rauw vlees is moet je hier wel de tijd voor nemen.
  • Zodra de shoarma is aangebakken kun je de aardappeltjes toevoegen. Bak deze even mee en voeg dan de champignons, paprika en prei toe. Bak dit mee tot de aardappels gaar zijn ( bij mij duurde dit 20 minuten)
  • Strooi nu de kaas over het geheel en laat dit goed smelten
  • Zodra de kaas gesmolten is kun je het serveren. Lekker met de sla, komkommer en tomaat. En vergeet de knoflooksaus natuurlijk niet!