Verwarm de oven voor op 200 graden.
Je begint met het maken van de aardappelpuree.
Laat de perziken uitlekken. Het sap gebruiken we niet.
Maak nu de saus klaar door de 75 ml. tomatenketchup, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels citroensap
en de twee eetlepels ketjap manis te mengen
Snijd nu de champignons in plakjes en snijd uienringen.
Bak nu de spekblokjes kort uit en voeg de champignons en uien toe. Bak het gehakt er rul door heen.
Wanneer het gehakt gebakken is voeg je de saus toe.
Dan is het nu tijd om de ovenschool te vullen.
Begin met een laagje van het gehaktmengsel, daarboven op een laagje aardappel puree en daarboven op de perziken. Herhaal dit tot je alles op hebt.
Zet de ovenschaal in de oven voor zo'n 20 minuten. Zet je het gerecht pas later in de oven? Dan kun je hem beter op 180 graden zetten en hem 40 minuten verwarmen.