Ga terug

Quiche met spinazie, brie en rookworst

Equipment

  • springvorm of quichevorm

Ingrediƫnten
  

  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 200 gram creme fraiche
  • 4 eieren
  • 750 gram spinazie blokjes
  • 1 rookworst
  • 200 gram brie

Instructies
 

  • Begin met het voorverwarmen van de oven. Zet deze op 180 graden
  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  • Laat de spinazie ontdooien, ik gebruik altijd diepvries spinazie. Handig om altijd in huis te hebben.
  • Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en de brie ook.
  • Vet een springvorm of een quichevorm in en bekleed deze met het bladerdeeg. Ik maak ook altijd gaatjes in de bodem van de quiche, omdat het dan minder nat is.
  • Vul de quiche met de spinazie en leg daarboven op de rookworst.
  • Meng nu de creme fraiche met de eieren en klop dit tot een mooi geheel. Schenk dit bij de quiche
  • Bedek de bovenkant met de brie en zet hem voor 60 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!