Ga terug
Hachee uit de slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 7 uur

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediënten
  

  • 700 gram riblappen
  • 3 uien
  • 4 kruidnagels
  • 2 laurierblaadjes
  • 100 ml water
  • 1 blokje runderbouillon
  • 1 plak ontbijtkoek
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • Peper
  • zout
  • boter

Instructies
 

  • Snij de riblappen in blokjes en bestrooi ze met wat peper en zout en de paprikapoeder
  • Verhit een olie en boter in een koekenpan en bak de blokjes riblappen aan.
  • Snij ondertussen de uien in ringen en leg deze op de bodem van de slowcooker
  • Leg hier bovenop het aangebraden vlees
  • Voeg nu 100 ml water toe
  • Doe de laurierblaadjes en de kruidnagels er bij.
  • Verkruimel de ontbijtkoek en het blokje runderbouillon en voeg dit ook toe aan de slowcooker
  • Zet je slowcooker nu voor 7 uur op high
  • Is de saus nog niet dik? Haal dan de deksel er af aan het einde of voeg nog wat ontbijtkoek toe.
  • Haal aan het einde de kruidnagels en de laurierblaadjes eruit.

Notities

Lekker met verse rodekool en pomme duchesses of aardappelpuree.