Ga terug

Gevuld Turks brood

Equipment

  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • WOk pan

Ingrediƫnten
  

  • 1 hele Turks brood (ik gebruikte een afbak variant)
  • 500 gram kip gehakt
  • 1 eetlepel kebab kruiden
  • 3 hele paprika's
  • 2 bolletjes mozzarella

Instructies
 

  • Begin met het snijden van de paprika, snijd deze in blokjes
  • Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden
  • Snijd het dakje van het brood af en hol hem uit. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier het uitgeholde brood op.
  • Verwarm ondertussen wat olie in een wok pan en rul hier het gehakt in samen met de kebab kruiden. Wanneer het gehakt klaar is kun je de paprika toevoegen om nog even mee te bakken.
  • Wanneer het allemaal lekker gebakken is schep je het gehakt/paprika mengsel in het uitgeholde brood. Leg hierboven op de mozzarella (in plakjes gesneden) en dek af met het dakje van het brood.
  • Zet het brood voor 15 minuten in de oven. Lekker met een frisse salade!