Ga terug

Lo Mein uit de Slowcooker (Varkensvlees)

5 van 1 stem

Ingrediƫnten
  

  • 800 hamlappen
  • 400 gram broccoli
  • 2 wortels julienne gesneden
  • 200 gram sperziebonen
  • 1 pak Noodles
  • 1 doosje champignons in plakjes gesneden

Voor de saus:

  • 120 ml soya saus
  • 3 tenen knoflook gehakt of gebruik net als ik knoflookpoeder
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 eetlepel sambal oelek
  • 1 eetlepel oyster sauce
  • 1 eetlepel verse gember gehakt
  • 1 theelepel sesam olie

Instructies
 

  • Mix alle ingrediĆ«nten voor de saus door elkaar en doe dit alvast in de slowcooker
  • Snijd het vlees nu in blokjes en voeg dit toe aan de saus. Meng dit in de pan met de saus. Voeg ook de champignons en de wortel toe.
  • Zet de slowcooker aan voor 8 uur op low of 4 uur op high
  • Voeg nu de overige groentes toe en zet de slowcooker nog 30 minuten aan op high
  • Kook nu de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat dit goed uitlekken.
  • Leg nu een schep noodles op een bord met daar bovenop een laag van het saus. Eet smakelijk!