Ga terug

Mexicaanse couscous

Ingrediënten
  

  • 200 gram couscous
  • 2 paprika's
  • 2 avocado's
  • 1 blikje mais
  • 1 blik kidneybonen
  • 100 gram veldsla
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden

Instructies
 

  • Doe de couscous in de grote schaal en giet hier kokend water overheen. Zorg ervoor dat er ongeveer 1 cm water op de couscous staat en laat de couscous wellen.
  • Snijd de paprika en avocado in blokjes.
  • Laat de maïs en de kidneybonen uitlekken in het vergiet en spoel ze af.
  • Roer de couscous door en voeg nu de paprika, maïs en kidneybonen toe.
  • Meng de olijfolie met de Mexicaanse kruiden en schenk dit over de couscous heen. Schenk de olijfolie bij de Mexicaanse couscous salade en meng de ingrediënten goed door elkaar.
  • Doe als laatste de veldsla in de schaal en schep voorzichtig om.
  • Maak de salade af met de blokjes avocado
  • Geniet er van!