Ga terug

Kip Teriyaki uit de Slowcooker

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediënten
  

  • 8 kipdijfilets
  • 150 ml ketjap manis
  • 3 eetlepels appel cider azijn
  • 3 eetlepels honing
  • 3 eetlepels bruine suiker
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepl gemberpoeder
  • 2 eetlepels kookvocht
  • 1 eetlepel maizena

Instructies
 

  • Snijd de kipdijen in blokjes en leg deze in de slowcooker
  • Meng alle ingrediënten voor de saus behalve de maizena goed door elkaar.
  • Voeg de saus toe aan het vlees in de slowcooker en meng dit goed door elkaar
  • Zet de slowcooker voor 4 uur aan op Low
  • Haal na de 4 uur twee eetlepels kookvocht uit de slowcooker en meng dit met de maizena roer dit goed door elkaar en voeg dit weer toe aan de slowcooker. Is je saus nog te dun? Herhaal dit dan nog een keer.

Notities

Lekker met rijst of nasi en zoetzure komkommer!