Ga terug

Paas blondies

Ingrediënten
  

  • 225 gram boter
  • 350 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 275 gram bloem
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel vanille extract
  • snufje zout
  • 100 gram witte chocolade in kleine stukjes
  • 1 zakje M&M paaseitjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Gebruik een brownie bakvorm en vet deze in met wat boter
  • Smelt de boter in een pan en meng dit daarna met de suiker in en kom tot een glad mengsel
  • Voeg de eieren één voor één toe en voeg de vanille toe Mix dit op de hoogste stand op 3 minuten
  • Voeg nu de zout en de bloem toe en meng nog tot er een mooi geheel is ontstaan
  • Spatel nu de witte chocolade erdoorheen
  • Verdeel het beslag over de vorm en druk de M&M’s er in. Zet 30 minuten in de oven.
  • Laat hem goed afkoelen voordat je hem in blokken snijdt.