Wraps met krokante kip en zelfgemaakte honing mosterdsaus

Krokante kip wraps zijn hier bij de kinderen favoriet. Ik maak ze regelmatig met kipcorns, maar met krokante kip schnitzels zijn ze veel lekkerder! Ik maakte een nieuwe variant en deze is veel lekkerder! Helemaal door de zelfgemaakte honing mosterdsaus.

Wraps met krokante kip en zelfgemaakte honing mosterdsaus

Ingrediënten
  

  • 8 wraps medium
  • 6 krokante kipschnitzels
  • 4 plakjes cheddar smeltkaas
  • 3 tomaten in plakjes
  • 80 gram streaky bacon
  • IJsbergsla klein zakje of een halve krop
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 theelepels milde Franse mosterd
  • 3 eetlepels honing
  • 2 stuks gedroogde dille

Instructies
 

  • Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan of in de magnetron. Leg ze op een bord en dek ze af met folie, zodat ze warm blijven.
  • Verwarm het spek in een koekenpan, zonder extra olie. Laat het uitlekken op keukenpapier en dek af met zilverfolie.
  • Bak in het vet van het spek de kipschnitzels aan beide kanten bruin. Leg op iedere kipschnitzel een plakje cheddar en laat dit smelten. Als dit gesmolten is snij je de kipschnitzels in 4 stukken.
  • Meng in een kom de mayonaise, mosterd honing door elkaar. Proef tussendoor even. Als je hem te pittig vindt kun je er nog wat extra mayo of honing toevoegen. Voeg als laatste wat dille toe.
  • Smeer de wraps in met de honing mosterd saus. Leg hier drie stukjes kipschnitzel op, en vul hem verder met de sla, tomaat, komkommer en het spek. Rol hem op en eet hem direct op!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept