Follow:
Snacks, Taart, Traktatie

Zeemeermin Donuts

Tijdens de verjaardagen van de kinderen probeer ik altijd te werken vanuit een thema. Voor Sofie was dit afgelopen april het thema zeemeerminnen. We knutselden schatkistjes tijdens haar kinderfeestje, ik bestelde een taart in het thema en maakte lekkere hapjes die hier prima bij passen. Waaronder deze lekkere zeemeermin donuts.

Je hebt niet veel nodig om dit te maken. Ik kocht mini donuts bij de jumbo, versiering voor op de donuts bij de action en de blauwe smeltchocolade bij een online taartenwinkel. Dat zijn de drie dingen die je nodig hebt. En dan kun je al aan de slag gaan om dit te gaan maken. Dit kun je overigens gemakkelijk en snel in elke denkbare thema te maken.

Je smelt de chocolade au bain marie en dipt hier de donuts in. Doe dit één voor één, zodat je ze direct weer kunt versieren met de sprinkles. Als je dit niet direct doet kan de chocolade alweer hard worden. Laat ze even een half uurtje tot uur uitharden in de koelkast en je kunt ze trakteren of neerzetten tijdens een zeemeerminnen verjaardag!

 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply