Gisteren deelde ik het recept van Kip Teriyaki, daarbij is het heerlijk om zoetzure komkommer te maken. Sowieso zijn onze kinderen dol op zoet zure komkommer. Dit is een simpel recept dat je binnen no time klaar kunt hebben!
Zoet Zure komkommer
Equipment
- Rasp of Kaasschaaf
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 50 ml Azijn
- 1 eetlepel suiker
Instructies
- Snijd de komkommer in plakjes of schaaf hem met een rasp of kaasschaaf in plakjes.
- Leg dit in een schaaltje
- Meng dit met het azijn en de suiker
- Zet dit in de koelkast en laat een paar uren intrekken voor de lekkerste smaak
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
Facebook Comments
No Comments